Kuro, editie speciala Mazda RX-8

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.04.2007
Mazda a lansat o noua editie speciala pentru RX-8. Denumita Kuro, acesta editie va fi disponibila de la sfarsitul lunii.

Mazda revine asupra modelului RX-8 cu o noua editie limitata, Kuro, care in japoneza inseamna negru.

Mazda pare sa se fi cramponat intr-o traditie bizara pentru modelul RX-8, nepregatind nici in cazul editiei Kuro modificari la trenul de rulare. Principalele noutati aduse de niponi sunt la interior, in plus facandu-se unele ajustari minore la designul frontal si la stopurile de pe spate.

Fata de principalul sau rival, Nissan 350 Z, RX-8 nu aduce nici de aceasta data vreo noutate sub capota, dar ofera o serie de dotari cum ar fi sistem de navigatie, Cruise Control amplasat in spatele volanului si sistem de sonorizare Bose cu noua difuzoare.

Cu jante de 18 inch si propulsor de 231 CP, Mazda RX-8 Kuro va avea un pret de start de 34.000 euro. Kuro va fi produs in doar 250 de exemplare.

Comentarii (3)

  • Ilie de la scularie
    numele...
    ...o fi insemnand el "negru" in japoneza, dar nu cred ca se vor gasi multi doritori la noi care sa conduca masini al caror nume are conotatii, sa le zicem, nu tocmai placute. Probabil se va reveni asupra denumirii in functie de pietele carora de adreseaza masina, dupa cum este practica.
    0 0
  • prudentul
    oare?
    Chiar crezi ca s-ar opri romanii din cumparat numai ca modelul asta semnifica "negru"? Nu vor cumpara din alt motiv: nu vor ajunge la ea din cauza productiei limitate la 250 exemplare. Oricum, orice serie limitata este atractiva prin definitie (dorinta de a poseda ceva ce altii nu au mai apucat sa aiba). Alt argument, Ilie: tie nu-ti plac deloc femeile cu par NEGRU? Sunt morbide, sau ce?
    0 0
  • un cetatean
    Unii nu stiu cu banii
    Inca odata, parca anumite persoane sau producatori nu inteleg acel raport pret/performante/brand

    Nu inteleg cum poti sa pui pentru cei 231CP si nivelul luxului care nu exceleaza 34mii de euro pret de start? Pentru banii acestia iti poti achizitiona masini la fel de speciale ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru