La Serres Cup poti fi pilot

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 19.09.2007
In cadrul evenimentului Serres-Cup, Master Tuner va pune la dispozitie o masina de curse special pregatita pentru circuit.

In cadrul Serres Cup, Master Tuner pune la dispozitia pasionatilor de viteza o masina de curse special pregatita pentru circuit. Pasionatii de viteza sau cei care doresc sa testeze o adevarata masina de curse, special pregatita pentru a circuitul de la Serres, au la dispozitie un Peugeot 206 RC.

Masina care are peste 200 de CP si poate atinge o viteza maxima de 240 km / h a fost pusa la dispozitia organizatorilor de Master Tuner si poate fi inchiriata pentru una, doua sau oricate ture, de catre orice doritor.

Serres Cup va avea loc saptamana viitoare, in perioada 27-30 septembrie 2007 si va include curse moto si auto pe circuit, lansari auto in premiera, cursuri de pilotaj cu piloti renumiti si sesiuni libere cu masini inchiriate.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru