Comentarii (8)

  • marius
    nice car !
    oglinda e mortala :)))
    7 0
  • BaditzaEx
    in sfarsit ceva mai apropiat de valoarea lor
    sa vedem ce motoare aduc si raspunsul celor de Mitsu ;)
    6 0
  • fny.ro
    Model aratos Subaru
    In sfarsit a facut si Subaru un model care sa arate bine. Totusi, imaginile atasate par generate pe calculator. Asa le-a prezentat Subaru sau nu aveti voi poze cu masina concept in realitate?
    2 1
  • Edrany
    Pacat ca e doar concept..de ce nu se fac masini de serie care sa arate asa?:(
    1 0
  • Concept design
    Fanii marcii nu sunt chiar asa de incantati. Masina pare mult mai greoaie si chiar as incerca sa contrazic putin spusele automarket. Se apropie mai mult de piata americana prin portierele inalte cu geamuri mici si cu aspect de grand tourer. Nu mai este un diavol al drumurilor virajate. Masina expusa este incaltata cu jante de 19" pentru a pastra proportionalitatea, ceea ce pentru o masina agila reprezinta un mare minus.

    In plus, lipsesc aripioara si priza de pe capota.

    Oricum, actualul STi nu se mai numeste Impreza asa ca este posibil ca Subaru sa realizeze din 2012 doua masini total diferite. Impreza apropiat de ceea ce vedem pentru publicul larg (sedan de clasa medie, poate si hatch) si WRX/STi pentru doritorii de performanta si fanii marcii cu un design mai suplu si fara prea multe dotari de lux.
    2 0
  • hmm
    Arata mai mult a Subaru Legacy decat Imprezza. Cum au mai spus si alti sueri mai sus, se poate sa fie 2 variante in viitor.
    2 0
  • kumite
    Subi
    Primul lucru care m-a impresionat,a fost motorul.Este complet nou.4 cilindri si lant de distributie.Tot a fost schimbat la el,pt a-l aduce pe pietele din europa.Actualul STI este euro4.Ar fi interesant sa vad cum vor fi schimbate bujiile la noul motor,care este mai lat decat vechiul motor.In februarie o sa apara,asa ca nu mai mult.
    0 0
  • hmm
    a observat cineva stopurile de VW polo???:)):))...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru