Lacia pregateste Fulvia

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 11.09.2006
Fulvia va fi modelul prin care Lancia va forta o crestere atat din punctul de vedere al vanzarilor cat si din cel al exporturilor.

Dupa ce a prezentat conceptul Delta HPE, constructorul italian Lancia continua sa creeze in vederea atingerii targetului anuntat de Luca di Montezemolo, 300.000 de exemplare produse pana in 2010. Pentru ca aceste cifre sa devina realitate, Lancia are in vedere dezvoltarea in serie a modelului Fulvia, prezentat sub forma de concept in 2003.

Iata ce afirma Sergio Marchionne, unul dintre responsabilii de proiecte din grupul Fiat, in legatura cu acest proiect: “Noi nu am spus niciodata ca nu vrem sa producem acest model. Urmatorul proiect pe care il vom dezvolta dupa delta HPE va semana cu Fulvia. Veti avea o surpriza frumoasa”.

Odata cu lansarea acestui model, Lancia spera sa iasa mai mult in fara granitelor Italiei, pentru a ajunge la un export de 40% din productie (astazi, aceasta cifra se afla la nivelul a 20 de procente). Cel desemnat sa creeze designul noului model este Franck Stephenson, cel care a imaginat si formele noii generatii ale lui Mini.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru