Lambo Gallardo Spyder: inchiriat, apoi distrus

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 30.07.2008
Un britanic beat a distrus un Lamborghini inchiriat in timp ce se distra cu prietenii sai dupa o nunta.

Esential

300.000 de euro costa Lamborghini-ul distrus de tinerii petrecareti britanici.

Un grup de britanici care au inchiriat patru modele de lux pentru o nunta au "reusit" sa distruga un Lamborghini Gallardo Spyder dupa ce s-au urcat la volan beti. Conform publicatiei britanice The Sun, cei patru prieteni au inchiriat trei exemplare Lamborghini si un Bentley Continental GTC, suma platita de fiecare dintre cei patru tineri ajungand la 5000 de lire sterline (aproximativ 6300 de euro).

Dupa ce au participat la petrecerea de nunta a unor prieteni, acestia au continuat distractia intr-un bar din Wooton, unde s-au laudat asistentei ca reusisera deja sa ajunga la viteze de peste 260 km/h pe strazile orasului. Mai mult, tinerii au dat dovada valorii lor atunci cand i-au chemat pe toti cei aflati in bar pentru a asista la o demonstratie de burnout.

Distractia celor patru britanici s-a incheiat insa la 500 de metri de pub, acolo unde unul dintre soferii aflati in stare avansata de ebrietate a lovit violent un copac dupa ce a pierdut controlul masinii de 513 cai putere si 300.000 de euro.

Foarte interesant este faptul ca soferul si prietenii sai au fugit de la locul accidentului, politia reusind insa sa ii identifice usor, apeland la compania de inchirieri.

via | The Sun

Comentarii (5)

  • interesant
    interesanta treaba...bine ca nu au fost victime...restul e can-can!!!
    0 0
  • !
    ma bucur ca primesc astfel de stiri!
    cu accidentele din Savadisla nu aveti nimik ?

    O zi buna !
    0 0
  • ce e asa de interesant ca au fugit? si by the way, mi se pare tare ce au facut
    0 0
  • pacat de masina,ei puteau sa moara, mai scapau si ei de niste imbecili.
    0 0
  • commenturi
    ce comenturi de cacat. articolul la obiect, iar fapta e ceva normal: nu e nici tare, nu trebuiau nici sa moara sau sa fie victime... e doar o latura (ne)prevazuta a unei afaceri.

    as fi curios sa stiu cine plateste pentru masina aia...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru