Lamborghini a depasit pragul de 23.000 unitati fabricate

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.07.2009
Lamborghini a centralizat cifrele de vanzari pentru toate modelele pe care le-a creat vreodata. Cel mai popular model al producatorului italian se dovedeste a fi Gallardo, vandut in 9.900 unitati.

Producatorul de supercar-uri din Sant’Agata si-a actualizat cifrele de productie din acest an pana la luna iulie. Datele ne arata ca Gallardo a fost produs in cel mai mare numar de unitati din istoria modelelor Lamborghini. Constructorul italian a produs 9.900 de unitati Gallardo de-a lungul perioadei de productie, care este continuata si astazi.

Pana la inceputul lunii iulie, 23.173 unitati Lamborghini au iesit de pe poarta fabricii din Sant’Agata. Acest lucru ne face sa realizam cat de rar poate sa fie un Lamborghini in lume, si sa ramanem surprinsi de faptul ca aceste modele sunt intalnite chiar si in tara noastra.

Modelul Murcielago il urmeaza pe Gallardo in topul productiei, acesta fiind fabricat in 3850 unitati pana la inceputul acestei luni. Primul model Lamborghini – 350 GT/ 400 GT – a fost construit in doar 410 exemplare. Productia modelelor creat de constructorul din Sant’Agata a variat de-a lungul timpului, unele modele atingand 1.000 de unitati, pe cand altele au fost produse in doar 54 de exemplare.

Via | GTSpirit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru