Lamborghini a inregistrat un profit record in 2008

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.12.2008
Constructorul italian de supercaruri din Santa Agata, Lamborghini, a inregistrat profit pe anul 2008.

In ciuda faptului ca aproape toti producatorii de automobile din lume au simtit efectele negative ale crizei financiare, Lamborghini a reusit sa inregistreze profit pe anul 2008. Acest rezultat nu poate decat sa releve faptul ca piata de nisa in care este comercializat Lamborghini nu a fost afectata de criza economica. Desi cifrele oficiale vor fi prezentate abia la Salonul Auto de la Detroit, oficialii Lamborghini au confirmat faptul ca au obtinut performante record in materie de profit si numar de unitati produse.

“Nu exista nici un brand care sa fie imun la problemele cauzate de criza financiara, dar mereu producem mai putin decat ni se cere. Pe langa asta, suntem mereu conservatori in previziunile de vanzari.”, declara Stephan Winkelmann, directorul Lamborghini. Lamborghini nu va face concedieri, dar vacanta de Craciun va fi prelungita cu opt zile.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • profitul l-a facut VAG-ul spre invidia italienilor fanatici! vag-ul a aratat ca in 5 ani poate sa aduca o marca moarta pe profit! bravo lor!
    0 0
  • Gramatica
    Mi se pare mie sau acest baiat scrie "cu picioarele"? Toate stirile scrise de el mi se par prost redate si nu mai zic ca au o gramada de greseli gramaticale...Voi nu aveti un domn/doamna care sa corecteze aceste stiri? Precizez mi-am facut cont pe site special pentru acest comentariu, sper sa nu-l ignorati si sa remediati situatia. In rest felicitari pentru noul site si pentru rubrica anvelope, blog-uri personalizate si masini noi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru