Lamborghini Gallardo Tricolore, ediţie specială dedicată Italiei

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.03.2011
Lambroghini va celebra 150 de ani de unitate italiană cu o ediţie specială a modelului Gallardo, botezată Tricolore. Versiunea va fi prezentată în 16 martie la Torino.

Pentru a sărbători cei 150 de ani de la unificarea Italiei, Lamborghini pregăteşte o ediţie specială a modelului Gallardo. Constructorul din Sant'Agata Bolognese a publicat deja o primă imagine a ediţiei speciale, botezate Gallardo Tricolore, ediţie ce va fi dezvăluită oficial în cadrul evenimentului Esperienza Italia 150, programat începând cu 16 martie la Torino.

Noua ediţie specială se va individualiza cu ajutorul nuanţei albe în care este vopsită caroseria. Nu putea lipsi nici dunga în culorile naţionale ale Italiei, care porneşte de pe capotă şi se continuă pe acoperiş. Motivul este preluat chiar şi la interior, unde aceeaşi dungă se regăseşte pe scaunul şoferului. Culorile au fost aplicate unei scheme similare celei folosite pe ediţia specială Gallardo LP550-2 Valentino Balboni.

Pentru a realiza un contrast evident la exterior, Lamborghini a folosit culoarea neagră la nivelul prizelor de aer şi a blocurilor optice. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Iar???
    Fiecare actibild nou lipit inseamna o editie speciala... cateodata doua editii pe un exemplar un singur exemplar Galardo :)
    3 2
  • @ GT-R
    In 2012 va debuta urmasul lui Gallardo
    Mai ai putina rabdare pentru ca in 2012 va debuta urmasul lui Gallardo, ce va avea la fel ca Aventador, caroseria si sasiul din fibra de carbon . Mai mult ca sigur si puterea motorului V10 va fi marita, astfel incat noul Lamborghini va fi un rival de temut pentru Ferrari 458 Italia si McLaren MP4-12C .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru