Lamborghini: "Piata va reveni la normal abia in 2011"

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.06.2009
Oficialii Lamborghini sunt sceptici cu privire la revenirea pietei auto pana in anul 2011.

Lamborghini a inregistrat o scadere de 30% a vanzarilor in decursul acestui an si directorii companiei italiene au o previziune relativ sumbra pentru piata auto. Italienii de la Lamborghini considera ca piata auto va ramane la nivelul actual pe intreg curprinsul anului 2009, urmand ca vanzarile sa creasca la nivelul din 2008 abia in decursul anului 2011. Aceste declaratii vin in conditiile in care Lamborghini a avut cel mai bun an din istorie in materie de vanzari, dupa care a inregistrat o scadere de 30% a vanzarilor in anul 2009.

In ciuda previziunilor pe care le-au facut, directorii companiei Lamborghini au anuntat ca producatorul italian de supercar-uri va ramane profitabil si daca vanzarile vor scadea la 40% din procentul de anul trecut. Directorii producatorului din Sant’Agata sunt pregatiti sa infrunte anul 2010, pe care il considera a fi extrem de dificil. Lamborghini a vandut 2.430 unitati in decursul anului 2008, dar se asteapta sa vanda numai 1.500 in decursul anului curent.

Piata din Statele Unite ale Americii, cea mai mare piata pentru Lamborghini, a suferit o scadere de 40 de procente in decursul primelor cinci luni ale anului 2009.

Via | Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru