Lamborghini pregateste supercar de 1 milion de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.08.2007
Lamborghini va aduce la Frankfurt un supercar de 1 milion de euro care va fi produs doar in 20 de exemplare.

La mai putin de o luna pana la debutul sau, Salonul Auto de la Frankfurt starneste noi supozitii. Vestile vin acum de la Lamborghini care se pare ca pregateste pentru salonul german debutul unui supercar in valoare de un milion de euro.

Informatiile sunt putine dar este foarte probabil ca italienii sa produca doar 20 de exemplare ale modelului, 10 urmand a fi vandute in Statele Unite. Se pare insa ca toate cele 20 de exemplare care vor fi produse au fost deja vandute, clientii fiind nevoiti sa achite un avans de 300.000 de dolari.

Despre noile forme ale supercar-ului nu se stie mare lucru. Daca ar fi sa luam in considerare un model la scara mica, prezentat potentialilor cumparatori la aeroportul din Santa Monica, designerii italieni s-au inspirat din liniile unui avion de vanatoare Raptor pe care l-au studiat cu atentie la o baza militara.

Supercar-ul va fi vandut doar in culoarea argintie, interiorul urmand sa fie decorat in verdele specific armatei. Cel mai probabil, viitorul model italian va fi construit pe platforma actualului Murcielago LP 640, de la care va imprumuta portierele si oglinzile retrovizoare.

Nu se cunosc detalii despre motorizarile de care va dispune supercar-ul dar se asteapta ca acesta sa fie propulsat de o unitate cu 12 cilindri mult mai puternica decat versiunea de top a sportivei LP640.

Comentarii (2)

  • gogolea
    pai
    Daca arata ca un avion se piloteaza ca un avion probabil va decola vreun destept cu el
    0 0
  • lamborghini
    e beton,e supermasina,da si banii sunt supermulti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru