Lancia Delta Hard Black, editie speciala pentru "premianti'

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.05.2010
Lancia a anuntat comercializarea editiei speciale Hard Black a modelului Delta, disponibila doar impreuna cu versiunile de top diesel di benzina, de 190, respectiv 200 de cai putere.

Lancia a pus in vanzare versiunea speciala a modelului compact Delta, prezentata in premiera mondiala la Salonul de la Geneva si botezata Hard Black. Editia va fi disponibila impreuna cu versiunile benzina si diesel, de 1.8 litri Di TurboJet 200 de cai, respectiv 1.9 Twin Turbo de 190 de cai.

Principalul aspect care individualizeaza editia Hard Black este culoarea caroseriei, sugerata si de numele "de scena". Potrivit italienilor, nuanta neagra mata a caroseriei a fost obtinuta dupa un proces special de vopsire, care dureaza in medie patru ore. Exteriorul este completat de o serie de elemente cromate, care contrasteaza cu aspectul general dar se potrivesc cu jantele de 18 inch, din aliaj.

La interior, viitorii clienti vor primi un pachet de piele Alcantara, de culoare neagra bineinteles, un sistem Blue&Me si o climatizare automata bizona. Pe langa toate acestea, fiecare versiune va fi echipata cu o suspensie electronica, botezata Reactive Suspension System.

Hatchback-ul italian poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 7.4 secunde, atunci cand este propulsat de motorul pe benzina, asistat de o transmisie Sporttronic cu sase rapoarte.

Totodata, viteza maxima se opreste la 230 de km/h, iar consumul mediu promite o valoare de 7.8 litri/100 de kilometri.

Varianta diesel, cu motor bi-turbo de 190 de cai, poate atinge 100 de km/h in 7.9 secunde in timp ce acul vitezometrului se opreste la 222 km/h.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru