Land Rover Defender, caut vânători. Ofer ediţie specială Blaser

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 25.01.2012
Land Rover şi-a unit forţele cu germanii de la Blaser, specializaţi în producerea armamentului de vânătoare, pentru a da naştere unei ediţii speciale a modelului Defender.

Esential

360 de Nm livrează motorul de 2.2 litri instalat pe Defender Blaser.

Cei care iubesc pădurea şi în special vânătoarea vor găsi interesantă propunerea celor de la Land Rover, care au lansat recent ediţa specială Defender Blaser, dezvoltată pe modelul cu acelaşi nume. Născut în urma unei colaborări cu producătorul de armament german Blaser, specializat în puşti de vânătoare, Defender-ul va fi produs în doar 60 de unităţi, destinate exclusiv pieţei din Marea Britanie.

Pentru a personaliza ediţia specială, Land Rover a folosit nuanţa Keswick Green pentru caroserie, a îmbrăcat scaunele în piele neagră, cu cusături verzi, a embosat logo-ul firmei de armament şi a instalat în portbagaj o cutie specială de armament, ce poate găzdui până la 5 puşti de vânătoare. La capitolul dotări practice, Land Rover a trecut în revistă o protecţie inferioară completă, un troliu profesional şi un sistem de climatizare automat la interior.

Ediţia specială este propulsată de noul motor de 2.2 litri diesel, dispus să respecte normele de poluare Euro 5.

Motorul livrează 122 de cai putere la 3500 de rotaţii şi 360 de Nm la 2000 de rotaţii.

via | carscoop

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Interzis
    Vanatoarea din masina este interzisa si imorala.
    3 1
  • cine a zis ca trebuie sa vanezi din ea si nu te poti da jos??? masina e interesanta pacat ca doar pt piata engleza e destinata!!
    4 5
  • eu stiu pe cineva care vaneaza din masina.si...de ce e imoral(din masina)?...bine eu nu sunt deacord cu niciun fel de vanatoare...in special cea dintr-o placere perversa de acide
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru