Land Rover mareste productia lui Discovery si Range Rover Sport

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 11.08.2009
Productia modelelor Land Rover Discovery si Range Rover Sport a fost marita in urma cercetarilor care anunta o cerere ridicata in perioada urmatoare. Tot in aceeasi perioada, Tata Motors va sista temporar productia lui Land Rover Freelander, din cauza cererii scazute.

Tata Motors a decis sa mareasca productia modelelor Land Rover Discovery si Range Rover Sport. Acest lucru nu implica marirea cotei de productie pentru a face fata cererii, ci mai degraba inseamna revenirea la normal. Fabricile Land Rover vor reveni la saptamana de lucru de cinci zile, iar fabrica din Solihull va avea cota de productie ridicata usor. Productia va fi marita pentru a face fata primului val de cereri inregistrat pentru modelele noi din gama Land Rover si Range Rover.

Din pacate pentru angajatii Land Rover, fabrica lui Freelander va fi inchisa intermitent, pentru a evita formarea stocurilor. Pe langa asta, fabrica lui Jaguar X-Type va elimina 300 de angajati deoarece modelul va iesi din productie in curand. Cei 300 vor parasi compania in baza unui program de pensionare volunatara. Cel mai ingrijorator aspect din aceasta decizie este faptul ca productia celor doua modele a fost ridicata in baza unor studii, care anuntau faptul ca Land Rover va inregistra o cerere ridicata pentru acestea in perioada urmatoare.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Un viitor nefast ii asteapta pe harnicii muncitori de la Jaguar +Land Rover. Tata, desi sustine cu sume imense aceste doua firme,presimt un faliment mai mult ca sigur.........Daca Ford nu a putut face profitabile aceste firme, chiar credeti ca Tata va schimba viitorul? Ce zici voi?
    0 12
  • Semtex
    Falimentul tau intelectual nu-l presimti ?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru