Lansarea lui Golf 6, amanata

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.04.2007
Intrarea lui Golf 6 pe pietele europene a fost amanata din cauza schimbarilor redicale de design. Noul model vine la sfarsitul anului viitor.

Volkswagen a anuntat, prin vocea boss-ului Martin Winterkorn, ca generatia a sasea a lui Golf isi va amana aparitia. Programat sa apara in primavara lui 2008, noul Golf 6 va fi disponibil pe piata doar la finalul anului viitor.

Cauza este reprezentata de faptul ca "virajul de 180 de grade in design", asa cum l-au numit oficialii VW, nu ar putea fi realizat pana la primavara. Se pare ca, odata cu venirea lui Walter De'Silva in fruntea sectiei de design de la Volkswagen, stilul exterior al noului Golf va fi subliniat de linii mai "latine". Ramane de vazut ce inseamna acest amanunt in momentul in care vor aparea primele imagini oficiale cu noul model.

Comentarii (1)

  • buna stire
    Excelent! habar nu aveam ca Walter De Silva a trecut acum de la Audi, Seat si Lambo sa faca si un VW. Va arata fin si elegant; diametral opus noilor BMW aparute.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru