Latvala se anunta marea surpriza din WRC

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.01.2008
Finlandezul va incerca anul acesta sa castige prima etapa in Campionatul Mondial de Raliuri.

Pilotul secund de la BP Ford Abu Dhabi, finlandezul Jari-Matti Latvala, a declarat ca in acest an va incerca sa obtina prima sa victorie in WRC. Latvala a fost promovat la echipa mare de la Ford dupa ce a parcurs un intreg sezon in 2007 alaturi de Stobart, in care a adunat 30 de puncte si a obtinut prima sa clasare pe podium.

"Voi fi pilotul numarul doi al echipei BP Ford Abu Dhabi, iar Mikko va ocupa locul lui Marcus din 2007. Mikko va vana victorii, iar eu voi incerca sa termin pe podium pe a asigura cat mai multe puncte pentru echipa. As putea spune ca acesta va fi rolul pe care il voi juca. Voi incerca sa termin pe podium cat mai mult posibil. Voi incerca si sa imi imbunatatesc stilul de pilotaj. Visul meu este ca pana la sfarsitul acestui an sa reusesc sa obtin prima mea victorie in Campionatul Mondial de Raliuri. Cred ca cu aceasta masina este foarte posibil ca visul meu sa se implineasca. Insa trebuie sa reusesc sa ating viteze mari si in acelasi timp sa tin masina pe drum", a declarat Jari Latvala.

Comentarii (2)

  • wrctheo
    WRC
    Ii uram multa bafta, sa vedem totusi, pentru ca nu alearga pentru constructor.
    0 0
  • Dar Subaru?
    Cu noul STi o sa rupa locul ;)) Subaru o sa revina!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru