Legacy STi, sport de familie

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.08.2006
Dupa ce a primit recent o schimbare de atitudine printr-un facelift interesant, Subaru Legacy primeste un kit STi. Deocamdata, doar pentru piata japoneza.

Subaru a oficializat ieri lansarea pachetului STi pentru modelul Legacy exclusiv pentru piata japoneza. Limitat la doar 600 de exemplare, kitul tunerului de casa al celor de la Subaru poate fi comandat atat pentru versiunea Wagon cat si pentru cea B4 (Sedan) a recent lansatului Legacy facelift.

Nu exista modificari de ordin tehnic in ceea ce priveste motorizarile, pachetul sport fiind valabil doar pentru varianta 2.0 GT in versiune de echipare B, care deja dispune de 280 de cai putere. Lista elementelor aditionale cuprinse in pachetul STi cuprinde suspensii sport cu amortizoare Bilstein, jante STi de 18 inch, spoilere frontale si posterioare modificate, upgrade Brembo pentru frane, scaune tapitate cu piele Alcantara, pachet luminescent pentru bord si, evident, sigla STi existenta in fiecare colt modificat al modelului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru