Legendarul model DeLorean va intra in productie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.08.2007
O companie americana va produce in serie modelul irlandez DeLorean, o masina care a facut istorie in 1980.

Asa cum va anuntam in urma cu o luna, legendarul model DeLorean, vedeta filmului "Inapoi in viitor", va intra in productie. Dupa 25 de ani de inactivitate, DeLorean va renaste in Statele Unite. Exemplarele celebrei masini vor fi produse manual in Humble Texas, sediul uzinei DeLorean Motor, si vor costa 57.500 de dolari.

Fanii modelului vor fi nevoiti sa se inscrie pe o lista de asteptare, pe portile uzinei din Texas urmand sa iasa doar doua exemplare pe luna. Americanii se vor stradui ca masina sa pastreze aerul legendarului model. Astfel, aspectul exterior va ramane neschimbat insa interiorul si gama de motorizari vor fi imbunatatite.

Compania americana va folosi la asamblarea modelului 80% din piesele originale, care au zacut cativa ani buni intr-un depozit din Texas. Acestea au fost aduse din Irlanda atunci cand uzina a fost inchisa. James Espey, vicepresedintele DeLorean Motor, a declarat presei ca modelul va fi disponibil in Statele Unite dar si in Europa.

Comentarii (2)

  • bavariarent.ro
    ura!
    imi placea de mult aceasta masinutza super. e bine ca au bagat-o din nou in productie.
    pacat ca e asa scumpa :(
    oricum...ma bucur ca revenit la viata o alta legenda a automobilismului.
    0 0
  • flaviu
    :)
    n-o revenit la viatza...exista de 25 de ani piesele...numa trebuia asamblata..vb aia....mai bine mai tarziu decat niciodata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru