L’Equipe are o versiune speciala Megane!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 15.03.2007
In Franta, colaborarea dintre ziaristi si producatorii auto a dus la crearea unei versiuni speciale Renault Megane L’Equipe.

Colaborarea dintre presa si constructorii auto trece la alt nivel. Prestigiosul cotidian francez L’Equipe si Renault au pus la cale o colaborare prin care constructorul auto a lansat o serie speciala a versiunilor berlina, coupe si estate ale lui Megane.

Exemplarele produse de Renault vor purta sigla L’Equipe pe caroserie, vor dispune de jante de 16 inch din aluminiu si de o nuanta exclusiva (rosu Pavot) si va veni in serie cu echipamente specifice dotarilor superioare (proiectoare de ceata, piele pe volan si pe schimbator, MP3). La interior, tapiteria este si ea exclusiva iar elementele acoperite cu o vopsea care imita carbonul nu lipsesc din peisaj.

Noua versiune va fi disponibila in prima faza in Franta pentru motorizarile 1.4, 1.6 si 1.5 dCi si va costa cu 100 de euro mai mult decat tariful practicat pentru echiparea Authentique.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru