Lexus CT200h va avea un preţ de pornire de 30.000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.08.2010
Compactul premium Lexus CT200h, rival declarat pentru Audi A3 şi BMW Seria 1, ar putea avea un preţ de pornire de 30.000 de euro.

Segmentul european al hatchback-urilor premium se va îmbogăţi din această toamnă cu un nou membru. Astfel, nume mari precum BMW Seria 1 şi Audi A3 vor fi nevoite să se lupte cu un japonez, lansat în primăvara acestui an la Geneva. Este vorba despre Lexus CT, hatchback-ul nipon care promite o revoluţie în segmentul său, fiind prima opţiune hibridă de acest tip.

Potrivit unor informaţii preliminare, deşi lansarea pe piaţă se va face în toamnă, primele exemplare vor ajunge la proprietari abia în primăvara lui 2011. Pentru a se putea înscrie pe lista de aşteptare, doritorii trebuie să ştie că preţul noului CT pleacă de la 30.000 de euro şi poate ajunge până la maxim 40.000 de euro.

Preţul de pornire destul de piperat se datorează faptului că, pentru început, compactul Lexus va fi disponibil doar în versiunea hibridă CT200h, care intenţionează să fure clienţii modelelor A3 şi Seria 1 în variantele 2.0 TDI şi 120d.

După debutul european, Lexus CT va fi trimis şi peste Ocean, unde va fi oferit clienţilor americani cu versiuni ceva mai puternice, cu indicativul 300h şi 400h.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • ...in europa nu stiu ce succes va avea....din cauza unor aspecte ;instinctul de turma si unul mult discutat cocalarismul care de cele mai multe ori se identifica cu tdi si bmw(imi asum asta desi sunt fan bmw)....oricum pretul de pornire e clar mult peste concurenta dar daca as avea bani ...clar l-as cumpara...din p.meu de vedere e mai fain decat oricare a3 sau seria1....
    17 5
  • @ian
    Ar trebui sa iti faci un blog si sa iti exprimi parerile acolo si sunt sigur ca vei avea vizite asta necontestat.Inca un aspect este faptul ca esti slabut in gandire iar romanismul te caracterizeaza.Vorbeai de spiritul de turma pe care il aplici si tu cu mari "succesuri"(am scris asa special ca sa vorbesc pe limba ta)........
    5 14
  • :)
    da corect ian! bine punctat!!
    11 3
  • @VST....banuiesc cine esti.....am impresia ca esti cineva care nu demult te ascundeai sub alt nume...in fine aici se discuta liber despre masini...tu fa-ti un blog unde sa jignesti pe fiecare...nu stiu de unde atitudinea asta ...dar am impresia ca dintr-un complex ...incearca sa-ti rezolvi problema in alta parte....
    10 1
  • @ian
    nu iti bate capu ian!! unii sunt raniti in orgoliu ce sa-i faci...nu le da satisfactie la toti..! iar aceasta masina e mult peste concurenta din multe puncte de vedere..!!
    8 1
  • Vasilon
    De ce nu vreti voi sa asteptati sa iasa niste review-uri facute de presa de specialitate(nu de cea romaneasca) si pe urma sa va dati cu parerea!
    1 3
  • lexus
    pretul de pornire e asa ridicat din cauza ca japonezii au inteles ca n-au cum sa comercializeze o masina fara dotarile de bun simt ale clasei respective. probabil ca varianta entry-level la ei va fi cel putin la fel de bine echipata ca un medium-line al nemtilor.
    daca vreti sa faceti o proba, luati a3 si serie 1 in varianta cu motor diesel de putere medie si adaugati TOATE OPTIUNILE :) vedeti daca depasiti 40k euro :))
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru