Lexus GS Ricercato

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 17.08.2006
GS, unul dintre modelele cu ajutorul carora Lexus s-a facut cunoscut in lumea auto, a trecut prin operatiunile de cosmetizare ale tunerului nipon Ricercato.

In marea de modele germane modificate de tunerii de casa ai fiecarei marci apare din cand in cand cate o creatie care prin natura ei devine exotica. Asa este si modelul din imagine, un Lexus GS regandit de Ricercato. Aceasta este o casa de productie care, in ciuda numelui sau cu radacini latine, se afla in Japonia si apartine celor de la Admiration, un tuner nipon profesionist cunoscut in lumea preparatorilor pentru lucrarile de arta realizate pe baza modelelor japoneze.

Kitul prezentat de Ricercato este disponibil pentru GS 350 si 430. Constient de limitele sale, tunerul japonez a apelat la specialisti pentru componentele sensibile: HKS pentru linia de esapament si pentru suspensii si Endless pentru sistemul de franare, jantele de 20 de inch fiind oferite de Amistad, o alta casa locala de productie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru