Lexus IS-F, primul teaser

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 07.12.2006
Primul model Lexus care beneficiaza de schimbarile aduse de noua linie de performanta F este IS. Niponii au prezentat astazi o prima imagine de prezentare a acestuia.

Dupa ce acum cateva zile v-am anuntat de intentia celor de la Lexus de a produce o serie supersportiva grupata sub divizia de performanta denumita "F", iata prima imagine oficiala a logo-ului care va aparea in premiera pe un model IS. Prima infatisare a versiunii IS-F ("F" vine de la "Fast") va avea loc la Salonul Auto de la Detroit, in ianuarie.

Baietii de la Lexus au fost destul de amabili sa ne ofere o imagine cu un sfert din spatele masinii, destul pentru a ne edifica de prezenta noii sigle care troneaza pe posterior si de faptul ca spoilerul va gazdui doua perechi de tevi de esapament ovale. Nu in ultimul rand, nuanta exterioara a fost si ea schimbata, in locul griului metalizat care a facut istorie pe modelele Lexus aparand un albastru aprins care va deveni, se pare, marca a diviziei sportive.

Automarket va va oferi mai multe detalii privind noul IS-F imediat ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru