Lexus LF-A. Ce concept!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.01.2007
Lexus ingroasa randurile conceptelor prezentate la Detroit: niponii au prezentat LF-A, un supercar de rasa.

Dupa ce v-am prezentat o prima fotografie semioficiala in luna noiembrie, iata primul set de poze oficiale de prezentare a noului concept supercar Lexus LF-A. Prin acest prototip, divizia de lux a celor de la Toyota revine la tema de design "L-finesse" inaugurata odata cu prezentarea primului concept dezvaluit sub numele LF-A, in 2005.

Pe langa schimbarile normale ale liniilor - presupuse de evolutia fireasca a conceptului - noul LF-A primeste acum si sigla F pe aripile anterioare, semnul distinctiei sportive la Lexus. Cel mai interesant aspect al conceptului nipon este faptul ca, desi motorul V10 de 5.0 litri (500 de cai putere) este dispus clasic sub capota in partea frontala, pachetul de transmisie a fost mutat in spatele vehiculului, pentru o mai buna repartitie a maselor. In plus, partea aerodinamica a fost studiata indelung de inginerii japonezi, viteza maxima declarata a conceptului fiind de 320 de kilometri pe ora.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru