Limuzina cu personalitate: Rolls Royce Conquistador

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.09.2007
Tunerii germani de la Masonry au realizat un tuning complex pentru limuzina Rolls Royce Phantom.

Pentru cei care nu vad in Rolls Royce Phantom o masina exclusivista, exista solutii de personalizare chiar si pentru asemenea limuzine. Ca in majoritatea cazurilor de acest gen este vorba tot despre o casa de tuning germana, cunoscuta sub numele de Mansory. Portofoliul germanilor include tuning pentru mai multe branduri de lux cum sunt Bentley sau Aston Martin.

Botezata Conquistador, editia limitata a limuzinei Rolls Royce Phantom, are toate sansele sa cucereasca marii magnati rusi sau arabi multumita aspectului sau foarte exclusivist. La exterior tunerii germani au inlocuit spoilerul posterior, au montat lumini de tipul LED si bosaje din aluminiu. Tevile de esapament au fost inlocuite cu unele duble iar grila fata a capatat un nou look.

Cum era de asteptat, interiorul a fost modificat pentru a satisface cele mai rafinate gusturi: piele neagra de tipul "Shadow Black", finisata de specialistii de la Glasurit, elemente din argint care inlocuiesc insertiile cromate, panouri laterale din fibra de carbon si ecrane LCD in tetierele scaunelor fata.

Sub capota se regaseste un propulsor de 7.5 litri care a crescut in putere si cuplu motor. Performantele masinii sunt si ele impresionante pentru o limuzina de asemenea dimenasiuni: 543 de cai si 810 Nm. Bagajul de putere suplimentar a necesitat si imbuntatirea manevrabilitatii. Masonry a inlocuit sistemul de franare cu unul profesionist de la Brembo ascuns sub jantele de 22 de inch.

Comentarii (5)

  • Columbene sari la atac
    E timpul sa schimbi masina Columbene
    0 0
  • Irinel C.
    bati campii..
    Nu ma intereseaza... oricum voiam s-o schimb cu noua Dacia Sendero... Sa muriti voi de ciuda.
    0 0
  • daniel
    :D
    cata caterinca aici!
    0 0
  • phradamon
    rolls
    parca e dacia 1100 restilizata....
    0 0
  • nu multe case de design si-au permis sa schimbe ceva la masina asta dar astia chiar au reusit sa faca cv bun...volanul nu prea arata asa bn dar in rest este ok
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru