Limuzine cabrio la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.12.2006
Mercedes si Rolls Royce pregatesc pentru Salonul auto de la Detroit lansarea unor decapotabile de lux.

Mercedes si Rolls Royce vor lansa la Salonul auto de la Detroit doua decapotabile de lux.

Mercedes S-Klasse convertible va fi bazat pe sedanul S-Klasse si va fi echipat cu un soft top. Neobisnuit pentru decapotabile, acesta va oferi patru locuri. Constructorul german a anuntat ca S-Klasse convertible va fi mult mai luxos decat varianta sedan. Decapotabila germana va fi echipata cu un motor V12 de 6.0 litri care dezvolta 500 de cai putere.

Decapotabila Rolls Royce va fi bazata pe conceptul 100EX prezentat publicului in urma cu doi ani. Liniile designului si performanta se asteapta sa fie aceleasi cu ale prototipului 100EX.

Comentarii (2)

  • 4 locuri? Atentie!...
    "Neobisnuit pentru decapotabile, acesta va oferi patru locuri." cred ca e vorba de 4 portiere. In rest, RR-ul este absolut superb; pt Mercedes mai astept alte poze inainte sa ma pronunt
    0 0
  • nu prea...
    Consider ca aceste superbe bibelouri de limuzine isi au un loc bine definit in lumea masinilor.Dar nu si in clasa cabrio care le transforma stilul , eleganta intruna obisnuita readucandule in acelasi sablon ca si a celorlalte cabrio . Din punctul meu de vedere a unui fin cunoscator al lumii vehiculelor cu patru roti , scuzati modestia, eu nu le-as transforma ci as incerca sa dezvolt aceasta clasa. V a dau un exemplu nu toata lumea isi permite sa cumpere o limuzina , doar oamenii cu bani multi.Aceasta clasa sociala nu o poti transforma precum nu poti transform o limuzina in cabrio
    va multumesc "sarbatori fereicite!"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru