Livina Geniss se prezinta

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 24.07.2006
Intentiile companiei Nissan de a patrunde vertiginos si a se extinde pe piata chineza incep sa dea roade. Astazi a fost lansat modelul Livina Geniss la Salonul Auto de la Guangzhou.
Nissan Motor si Dongfeng Nissan Passenger Vehicle Company au prezentat modelul Livina Geniss la Salonul Auto International de la Guangzhou.

Livina Geniss care in chineza se numeste Jun Yi este primul Nissan care se lanseaza in premiera in China. Modelul va fi pus in vanzare pe piata chineza la sfarsitul acestui an.

Motorizarea este asigurata de noul motor Nissan MR18DE. Livina Geniss este reprezentarea perfecta a ideii de masina "luxoasa dar totodata practica", putand gazdui pana la 7 persoane.

Modelul va fi produs la fabrica Dongfeng Motor(DFL) Huadu. Colaborarea Nissan cu Dongfeng Nissan Passenger Vehicle Company denota intentiile clare ale japonezilor pentru a se extinde pe piata chineza.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru