Loeb conduce, Hirvonen urca pe 2

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 26.01.2008
Dani Sordo, ocupantul locului doi in Raliul monegasc, a avut probleme la motor si a cazut in clasament.

Sebastien Loeb continua sa se afle in fruntea clasamentului general dupa ziua secunda a Raliului Monte Carlo, etapa deschizatoare a sezonului 2008 al Campionatului Mondial de Raliuri. 

In afara de speciala cu numarul patru (PS 4), Loeb a castigat toate celelalte probe ale zilei, marindu-si avansul la aproape un minut. Inceputul zilei cu numarul trei in Raliul Monte Carlo a adus probleme pentru Dani Sordo, pilotul secund de la Citroen, care a picat in clasament pana pe locul 6 la aproape 6 minute de lider.

Ghinionul spaniolului l-a adus pe pozitia secunda pe Mikko Hirvonen, pilotul principal de la BP Ford.  Cvadruplul campion mondial conduce la mijlocul acestei zile detasat cu un avans de 1 minut si 53 de secunde fata de Hirvonen, si nu mai putin de 3 minute si 5 secunde fata de australianul Chris Atkinson. Pe locurile 4 si 5 se afla Francois Duval si Petter Solberg. 

"Ziua a decurs bine. Am adoptat un ritm rapid pentru a incerca sa ne marim avansul si sunt multumit de performanta C4-lui WRC al nostru.

Setup-ul ales s-a potrivit de minune conditiilor probelor. De asemenea, sunt multumit de felul in care au lucrat pneurile Pirelli. Nu ne putem permite sa lasam garda jos, deoarece urmeaza inca doua zile dificile”, a declarat la sfrasitul zilei de vineri Sebastien Loeb.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru