Logan MCV, start excelent in Italia

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.02.2007
In mai putin de o luna de la lansarea Logan MCV pe piata italiana, break-ul romanesc a inregistrat 1000 de unitati vandute.

Introdusa pe piata italiana pe 19 ianuarie anul acesta, Logan MCV, a inregistrat deja 1000 de unitati vandute, in mai putin de o luna. Cifra reprezinta o confirmare a rezultatelor bune pe care break-ul romanesc le inregistreaza pe piata europeana.

Habitaclul mare si spatiul pe care station wagon-ul le ofera, a revolutionat piata automobilistica. Propusa in trei motorizari pe benzina (1.4 si 1.6 MPI, 1.6 16 valve) si una pe motorina (1.5 dCi), MCV ofera 7 locuri si o capacitate de incarcare record: 700 de litri cu 5 locuri, 2350 de litri cu 2 locuri si 200 de litri cu 7 locuri.

Cu Dacia, Renault a fost primul mare constructor care a dezvoltat un model low-cost pe piata automobilelor. Andrea Baracco, director de comunicatii si imagine la Renault Italia a declarat: "Dacia Logan contureaza fenomenul low-cost; MCV se adreseaza clientilor care doresc sa impartaseasca bucuria vietii cu ceilalti si ofera substanta conceptului superfluu de automobil low-cost. Dacia si Renault nu fac nici un compromis asupra calitatii".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru