Look nou pentru Murcielago LP640 de la Hamann

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.07.2007
Tunerul german a pregatit un nou kit aerodinamic pentru Lamborghini Murcielago LP640.

Nici chiar Lamborghini Murcielago LP640 nu poate reprezenta superlativul de agresivitate pentru tunerii germani de la Hamann care au lansat inca un kit aerodinamic pentru sportiva decapotabila. Aspectul frontal surprinde prin impactul vizual puternic obtinut prin inlocuirea spoilerului standard cu unul mult mai agresiv, cu prize mari de aer.

Aceleasi prize de aer uriase se regasesc si in pragurile laterale noi care vin cu insertii de carbon. Spatele bolidului a primit un spoiler din fibra de sticla sau, optional, din carbon-Kevlar. Look-ul este desavarsit de jantele din aliaj cu o dimensiune impunatoare de 20 de inch.

Hamann nu a umblat numai la aspectul fizic, casa germana de tuning indreptandu-si atentia si asupra propulsorului. Mecanicii au instalat un convertor catalitic si o toba de esapament din otel cu tevi duble.

Comentarii (5)

  • PiticStyle
    aiurea
    Ce sa mai tuneze la el? Nu imi place, nu prea se vede diferenta. Un Lamborghini il lasi asa cum e ... mai frumos nu il poti face :), parerea mea.
    0 0
  • zici ca-i tractor, uitati-va ce garda la sol are
    0 0
  • andrei
    ce e ala convertor catalitic
    ce o mai fi si ce e ala convertor catalitic ?
    0 0
  • AndreiRN
    Oauuuuuu!!!
    "ce o mai fi si ce e ala convertor catalitic?"
    Oauuuu, in Romania, in Europa care se tot bate cu pieptul in piept ci masurile de antipoluare se pune o astfel de intrebare.
    In SUA masinile aveau convertor catalitic de prin ani '70.
    Este o cutie cu un material catalizator in care gazele arse sunt amestecate cu aer si in care CO devine CO2 si astfel reducand poluarea.
    0 0
  • Razvan
    E clar
    Garda asa de mare la sol e conceputa special pt ca si romani sa isi poate cumpara asa ceva,adica eu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru