Look sportiv pentru Cadillac CTS la SEMA

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.10.2007
Cadillac va aduce la SEMA Las VEgas, cel mai mare salon de tuning al anului, un CTS atent modificat.

Cel mai important salon de tuning al momentului, SEMA Las VEgas, va marca si prezenta constructorului Cadillac, americanii fiind nelipsiti la editiile trecute ale evenimentului. Anul acesta Cadillac va aduce la SEMA o versiune modificata a modelului CTS pentru a sublinia caracterul sportiv al sedanului de lux.

Designerii americani au renuntat la abundenta cromului pe care l-au inlocuit cu multe elemente din fibra de carbon. La exterior, spoilerele noi si capota modificata tradeaza agresivitatea modelului. Tuningul este completat de eleronul discret montat pe portbagaj, deflectoarele spate si jantele de 20 de inch din aliaj iar fibra de carbon este folosita din abundenta la nivelul bosajelor si spoilerelor fata si spate.

Modificarile se regasesc si la nivelul motorului, modelul fiind propulsat de un motor V6 de 3.6 litri, cu injectie directa care dezvolta 304 cai putere. Sistemul de evacuare Corsa ajuta performantele motorului, fiind tradat la exterior de tevile de esapament cromate de 3.5 inch.

Si pachetul de frane a fost inlocuit de unul sportiv iar etrierele au fost vopsite in galben, astfel incat masina sa primeasca o nota buna si la capitolul impresie artistica.

La interior luxul specific modelelor Cadillac se pastreaza, designerii americani aducand in plus un set de scaune sportive din piele, marca Recaro, o conexiune bluetooth de tipul BlueConnect si un pachet cu insertii din fibra de carbon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru