Lotus 2-Eleven, la Geneva

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 01.03.2007
Lotus va aduce la Geneva noul model 2-Eleven, disponibil in varianta pentru sosea si in varianta pentru curse.

Lostus Sport va folosi Salonul Auto de la Geneva pentru a-si lansa noul model Lotus 2-Eleven, care va avea un raport forta – greutate similara monopostului de Formula 1 din 1960.

Motorul supraalimentat de 252 CP si 242 Nm, combinat cu greutatea masinii de 670 kg, face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa aiba loc in 3,9 secunde iar viteza maxima sa fie de 250 km/h.

Productia modelului este planificata sa inceapa in luna aprilie. Se vor realiza doua versiuni diferite, una fiind perfect legala pentru sosea, cu blocuri de lumini corespunzatoare, un convertor catalic, cu aripile din spate normale si cu alte modificari minore care sa faca din 2-Eleven un model legal pentru sosea.

Versiunea pentru curse primeste un pachet aerodinamic substantial, care include aripi speciale din fibra de carbon sau splittere pe fata care imbunatatesc apasarea aerodinamica. De asemenea, versiunea de curse va fi dotata cu scaune omologate de FIA.

Pretul pentru varianta de sosea ajunge la 58.000 de euro iar varianta pentru curse trece de 72.000 de euro.

Comentarii (1)

  • VREAU SI EU
    DACA NU IMI DA MASINA MACAR SA IMI DEA SCAUNELE SA LE PUN LA DACIA MEA 1300 DIN 1971. SA MA DAU MARE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru