M6 cabrio Individual

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 05.10.2006
BMW a creat o versiune speciala a lui M6 cabrio, care vine sa completeze gama exclusiva Individual a constructorului german.

Se ia un BMW M6 cabrio, se adauga o nuanta exterioara Ruby Black, scaune sport Gold Brown acoperite cu piele, jante cu cinci spite din aluminiu, un sistem audio cu capacitate de stocare pentru sase CD-uri si 11 cai putere in plus si se produce in doar 50 de exemplare. Ca bonus, se ofera o excursie VIP la uzina din Munchen cu doua bilete la business class intr-un avion Lufthansa. Acesta este meniul de prezentare a noului (tineti-va bine!) BMW M6 cabriolet Neiman Marcus Limited Edition Individual.

Este vorba, asa cum ati dedus deja, de o serie speciala mult mai scumpa (undeva in jurul suymei de 125.000 de euro), care pentru serviciul exclusivist BMW Individual reprezinta un “must”. Asta desi toate elementele de care am vorbit deja si care fac din M6 cabrio un exemplar din seria Individual sunt deja existente pe versiunea de serie sau ca optionale pentru aceasta. Ramane farmecul vizitei VIP la uzina...

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru