Mahindra, principalul favorit la achizitia Hummer

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.06.2008
Producatorul indian Mahindra&Mahindra este anuntat ca favorit la achizitia brandului Hummer de la GM.

Rick Wagoner, CEO General Motors, a anuntat in cadrul intalnirii anuale a actionarilor gigantului auto, ca este posibil ca brandul Hummer sa fie vandut.

Imediat dupa acest anunt socant, companiile indiene Tata Motors si Mahindra au fost date ca potentiali cumparatori ai brandului GM.

Ultimele zvonuri din acesta directie arata ca Tata Motors nu sunt interesati de o astfel de tranzactie. In schimb, Mahindra & Mahindra planuieste sa intre in scurt timp pe piata americana, iar achizitia brandului Hummer ar putea fi o opurtunitate ideala.

Mahindra a lucrat cu Hummer la o serie de vehicule militare vandute armatei indiene. Surse din cadrul companiei indiene au declarat ca nu sunt ingrijorate de viitorul Hummer pe piata americana, in conditiile in care India are o piata auto aflata intr-o expansiune uriasa.

Pe acesta tema, se mai speculeaza ca Mahindra ar putea vinde o mare parte din productia Hummer in industria militara.

Via | Autoblog 

Taguri: , GM, Mahindra, Tata

Comentarii (2)

  • sa le duca la ei in india acolo.... si sa nu le mai vedem
    0 0
  • se putea si mai bine
    pacat ca se vide brandul era ceva specific american dar in ultmul timp indienii isi extind piata auto ceva de groaza lucru care nu este rau pentru ei dar nu prea sunt de acord cu cumpararea hummer e american frate si atat
    si pentru postu de precedent nu mi zpune frate ca nu i frumos un H fie el 1 sau 2 sau 3 ma lasi loganistule asa e frate cand nu ajungi la struguri e normal sa fie acrii!! auzi sa nu le mai vedem adevarul e ca la tine pe strada or fi hummerurile ca daciile vreo 60 in fata blocului te inteleg sa fi satul:)) salutare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru