Mai pro decat Cee’d

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.09.2006
Kia Cee’d va avea un frate cu trei usi care se va numi pro_cee’d. Acesta va aparea sub forma de concept la Paris si in forma finala in decembrie 2007.

Kia nu va scoate doar versiunea cu cinci usi a europeanului Cee’d, constructorul coreean urmand sa lanseze, in decembrie 2007, versiunea cu trei usi, denumita pro_cee’d. In acest sens, la Salonul Auto de la Paris va fi prezentat in concept foarte apropiat de forma finala a viitorul model.

Pro_cee’d, va dispune de aceeasi caroserie “musculoasa” a versiunii cu cinci usi, dinamismul fiind asigurat in plus de coborarea cu 25 de milimetri a plafonului. Celelalte noutati sunt nuante “Cashew” pentru caroserie, bandoul lateral cromat, si jantele bicromate de 19 inch.

La interior domina culoarea neagra, contrastanta cu finisarile in aluminiu si cu cele cromate aflate in anumire parti ale habitaclului. In plus, una dintre curiozitatile habitcalului este interiorul plafonului, care este acoperit cu piele maro inchis.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru