Maine se lanseaza Mercedes-Benz TV

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.07.2007
Cu ocazia evenimentului "Mercedes-Benz Fashion Week Berlin",germanii isi vor lansa si postul de televiziune.

Printre producatorii premium din Germania a aparut o noua moda. Este vorba de posturi de televiziune pe internet. Dupa ce Audi si-a lansat propriul post TV pe internet, acum urmeaza Mercedes cu o initiativa similara.

Constructorul din Stuttgart va lansa maine postul de televiziune, care va transmite in direct de la evenimentul „Mercedes-Benz Fashion Week Berlin ”. Postul Mercedes-Benz TV va avea programe disponibile in limbile germana si engleza.

Postul va avea o rubrica saptamana de 20 de minute prezentata de Tanja Bulter, prezentatoare de la RTL. Programul va fi disponibil 24 de h din 24 si va cuprinde informatii legate de lumea Mercedes.

Lansarea programului se va face maine la ora 20.00 (ora Germaniei) si va incepe cu o transmisie de Poarta Brandenburg, de la evenimentul „Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, unde vor participa si pilotii Lewis Hamilton si Klaus Ludwig.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru