Mansory a modificat un Bugatti Veyron

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.12.2008
Tunerul exclusivist Mansory a modificat un Bugatti Veyron din Emiratele Arabe.

Tunerul exclusivist Mansory a modificat estetic un Bugatti Veyron. Acesta este de vanzare in Emiratele Arabe Unite, si a fost botezat "Vincero". Vincero inseamna "voi invinge" in italiana, si se pare ca exista doar trei asemenea exemplare in lume.

Designerii Mansory au creat o linie care il face pe Vincero sa semene cu versiunea Sang Noir a lui Veyron. Vopseaua neagra a modelului se afla in contrast cu fibra de carbon din care sunt construite o serie de elemente ale acestuia. Pe langa aceasta, cateva accente cromate din grila, precum si cromul innegrit de pe partile laterale ale modelului il fac pe Vincero sa arate superb.

Interiorul primeste un tratament tipic pentru cei de la Mansory, acesta fiind imbracat in doua nuante, care sunt aplicate pe diferite materiale, cum ar fi pielea intoarsa, catifeaua sau piele de cea mai buna calitate.

Via | GlobalMotors

Comentarii (5)

  • Superb pe naiba...
    Ce vezi superb la acest Veyron? Mie nu imi place deloc! in plus, un autor nu ar trebui sa isi dea cu parerea despre estitica unei masini. Bine ca nu ne spui ce tractoare sa ne mai cumparam... Ca sa nu mai zic ca exprimarea din text este de mare angajament... am citit "innegrit" pana mi-au iesit peri albi...
    0 0
  • FELICITARI !
    Exceptional !
    1 0
  • Mansory = kitsch foarte scump. Orice modifica ei o fac intr-un stil atit de kitscos si manelo ca doar la arabi ar putea avea succes.
    0 0
  • Flavius
    Veyron
    Au ajuns sa-si bata joc si de asa ceva.Respect Lumea Araba dar si ei au cocalarii lor.Bravo GIGI,fii cuminte Casuneanu.Costelus.
    0 0
  • Mda..
    Zaharel pentru muste!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru