Mansory, inca un tuning reusit: Aston V8 Vantage

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.10.2007
Casa de tuning Mansory a pus la punct un pachet special pentru supercarul Aston Martin Vantage V8.

Casa de tuning Mansory, specializata in modificarea modelelor de lux, a creat un pachet nou pentru Aston Martin V8 Vantage, care include mai multe accesorii din fibra de carbon si imbuntatiri la nivelul franelor si motorului.

La exterior, Mansory a inlocuit spoilerul frontal standard cu unul din fibra de carbon si a redesenat grila radiatorului si a prizei de aer. Aspectul posterior iese in evidenta prin spoilerul nou cu deflector inclus si cele patru tevi de esapament suprapuse. Look-ul agresiv este completat de pragurile laterale, capota cu guri de ventilatie si insertiile din fibra de carbon de la nivelul oglinzilor retrovizoare si ale semnalizatoarelor.

Coupe-ul a fost incaltat cu jante de 20 de inch din aluminiu si cauciucuri de 295 mm pe fata si 255 mm pe spate. La interior pasagerii vor fi tratati cu tapiserie din piele si Alcantara precum si cu un volan sportiv si pedale din aluminiu.

Propulsorul supercarului a ramas aproape neatins, mecanicii Mansory inlocuind doar sistemul de evacuare cu o toba de esapament sportiva si adaugand o carcasa din fibra de carbon.

Suspensiile au fost inlocuite cu unele sport iar pachetul de frane cu discuri perforate si ventilate a fost asigurat de Brembo.

Comentarii (1)

  • Bestial
    Kitul e agresiv si da bine pe masinutza. She drives me crazy!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru