Marca Infiniti, lansata oficial in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.06.2009
Marca Infiniti este prezenta de astazi oficial in tara noastra. Reprezentantul acesteia este compania Autoitalia, showroom-ul si service-ul dedicate urmand sa fie lansate in septembrie.

Marca Infiniti s-a lansat astazi oficial pe piata din Romania, urmand sa fie reprezentata pe piata noastra de Autoitalia Group, companie care mai are in portofoliu marcile Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati si Ssangyong. Modelele europene ale Infiniti, marca de lux a grupului Nissan, vor putea fi achizitionate incepand de astazi in Romania cu toate avantajele si cu toate specificatiile omologarii europene. Vorbim atat de garantii, de servicii, cat si de calitatea produselor, modelele prezenta in gama Infiniti in Europa avand circa 400 de repere diferite fata de versiunile omoloage de pe piata din Statele Unite.

Gama Infiniti prezenta in Romania include toate cele cinci modele lansate de marca japoneza in Europa: G37 Coupe, G37, EX37, FX si G37 Cabrio, ultimul fiind un model lansat la nivel european foarte recent si prezent in premiera in Romania. Preturile modelelor Infiniti pornesc de la 41900 de euro cu TVA inclus pentru berlina G37, ajungand pana la maxim 73.000 de euro cu TVA inclus pentru SUV-ul FX50. Lista completa a preturilor modelelor Infiniti poate fi consultata pe sectiunea speciala Automarket.

Primul showroom si service dedicat marcii Infiniti va fi deschis la Bucuresti in luna septembrie a acestui an, pe marginea DN1, in orasul Otopeni. Centrul Infiniti va fi construit si proiectat conform standardelor stricte ale marcii, urmand conceptul Luxury Boutique si incluzand zone de relaxare, cafenele elegante, acces WiFi si un fundal sonor creat special pentru showroom si identic in toate centrele de vanzare din Europa.

Pana la deschiderea showroom-ului, comenzile si test drive-urile vor fi onorate in cadrul magazinului de lux Victoria 46, acolo unde fiecare client poate sa cheltuie voucherul de 2.5% din valoarea masinii cumparate de la reprezentanta Infiniti Romania.

Printre mai interesante servicii pe care Infiniti le va acorda clientilor sai se numara Road Assistance - o echipa de interventii Infiniti se va deplasa oriunde clientul are probleme cu masina, 24/24 si 7 zile din 7. Daca rezolvarea problemei dureaza mai mult de doua ore, clientii pot alege sa isi continue calatoria cu o noua masina, sa fie cazati la un hotel de cinci stele pana la rezolvarea problemei sau sa primeasca un bilet de avion pana la destinatia initiala. De asemenea, Infiniti inaugureaza serviciul VIP, prin care echipa Infiniti va prelua gratuit masina proprietarului din fata casei sau de la birou si o va transporta pentru revizie sau interventie service.

Conform oficialilor marcii, circa 70% din totalul vanzarilor in Romania urmeaza sa fie concentrate pe diferitele versiuni ale crossoverului EX37, targetul de vanzari pentru primul an de activitate a marcii pe piata noastra fiind de 100 de masini.

In privinta modelelor Infiniti deja existente in tara noastra prin importul direct din SUA sau Japonia (circa 400 de masini conform cifrelor oficiale), Autoitalia va putea sa asigure service si inlocuirea pieselor contracost, insa nu va asigura si garantia aferenta acestora.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru