Markko Martin a semnat cu Subaru

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.01.2008
Estonian va deveni pilot de teste pentru Subaru World Rally Team in 2008.

Markko Martin a semnat o intelegere prin care devine pilot oficial de teste pentru Subaru World Rally Team in 2008. Estonianul, care a castigat Memorialul Bettega in 2007 la bordul unui Impreza WRC2007, va prelua responsbilitatea pentru testarea si dezvoltarea noului WRC, pe care Subaru urmeaza sa il lanseze pe parcursul sezonului.

Pilotul in varsta de 32 de ani nu este la prima experienta alaturi de echipa de uzina Subaru, el revenind aici dupa 7 ani. Martin este constient de presiunea care apasa asupra echipei, ultima victorie in Mondial datand din 2005.

Sunt sigur ca echipa s-a schimbat mult din 2001, dar culorile au ramas aceleasi. Va fi crucial pentru mine sa gasesc un limbaj comun cu inginerii. Cel mai greu va fi faptul ca eu m-am obisnuit sa setez masini pentru stilul meu. Acum va trebui sa am tot timpul in minte faptul ca, in raliuri, masina va fi pilotata de altcineva. Cu siguranta ca este presiune si asupra mea. Noua masina trebuie sa fie competitiva, iar eu ma simt deja ca parte a unei echipe care trebuie sa faca performanta", a declarat estonianul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru