Maserati Quattroporte "ingrijit" de Novitec

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.07.2007
Casa germana de tuning a reusit sa dea nastere unui Quattroporte mai puternic si mai atragator.

Tunerii de la Novitec sunt recunoscuti pentru indrazneala de a fi reusit sa modifice modele de sute de mii de euro, chiar si un Ferrari Enzo bucurandu-se de atentia germanilor. Ultima realizare este un Maserati Quattroporte care a primit o noua infatisare atat la exterior cat si la interior.

Sub capota tunerii germani au reusit sa stoarca 413 cai putere la 7100 de rpm si un cuplu motor de 468 Nm la 4650 rpm, imbunatatind unitatea electronica a motorului (ECU). Sistemul de evacuare a primit tevi de esapament duble din otel, de 83 de mm, care asigura un look mult mai sportiv.

Pentru o mai buna manevrabilitate Novitec a modificat si suspensiile, a adaugat noi absorbitoare de socuri si a incaltat sedanul cu jante din aliaj de 20 de inch. Pneurile sunt Pirelli P-Zero si sunt de 285 mm pe axa spate si de 245 mm pe cea fata.

Comentarii (2)

  • stupid
    Ce au schimbat? Stopurile spate, jantele si evacuarile. Suspensiile? oricum era o masina cu comportament de supercar. Un singur defect avea...cutia de viteze..daca o schimbau pe aia, Quattroporte era in sfarsit masina care trebuia sa fie din prima zi. Masina din poze e un gunoi daca e aceeasi cutie, si efortul inutil.
    0 0
  • bbbobbbo
    doubt
    @giannig: hai kiar gunoi n-o fi, sa fim seriosi
    e o super masina, fie si avand cutia defectoasa, tot super masina e
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru