Masina lui Hitler, un fals?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 15.02.2007
Casa de licitatii Christie's a retras de la vanzare "masina lui Hitler". Motivul oficial este "analizarea informatiilor istorice ale masinii".

Licitatia modelului Auto Union Type D, despre care Automarket v-a informat acum cateva luni, a fost amanata de casa de licitatii Christie's. Motivul avansat de Christie's s-a rezumat la o singura fraza: "Am considerat ca este nevoie de mai multe informatii legate de istoria acestui exemplar ca masina de curse".

Specialistii se asteptau ca aceasta masina sa fie cea mai scumpa vanduta vreodata in lume la urmatoarea licitatie de modele de epoca de la Paris. Conditiile retragerii masinii au dat insa nastere unor zvonuri conform carora fie exista dubii asupra autenticitatii masinii, fie aceasta nu a atras interesul cumparatorilor pana in acest moment.

Se cunoaste faptul ca modelul care urma sa fie licitat de Christie's a fost reconstruit dupa ce un accident l-a distrus in proportie de 75%. Simplul fapt ca masina nu reprezinta un original in adevaratul sens al cuvantului, caroseria nefiind asadar cea participanta in cursele de la mijlocul secolului trecut, poate scadea cu mult pretul modelului, afirma specialistii in licitatii.

Comentarii (8)

  • arata bine
    Arata bine pentru o masina de varsta ei,dar luan in considerare faptul ca masina a fost reconditionata dupa accident nu merita sa fie vanduta decat la unii din Africa ca aia oricum nu au cum sa stie a cui a fost si mai ales ca a fost recarosata. Mai bine o vindeau la un muzeu de istorie. sa o poata vedea tot omul, pentru o taxa infima.
    0 0
  • logan
    oricum, dupa parerea mea, este mai frumoasa si mai fiabila decat loganul
    0 0
  • ai sechele DUMI
    CRED CA AI SECHELE LEGATE DE LOGAN . ITI RECOMAND NISTE PASTILE DE CALMARE CA SA-TI INCASEZE SOCURILE
    0 0
  • Gica Z
    dumi IDIOTULE
    La aproape orice articol exista comentarii despre Logan. Sunteti paranoici.

    Nu se pot compara BIJUTERII cu CONSUMABILE.
    0 0
  • bravo
    Bravo Gica Z! Asa te vreau! Auzi! papusa aia costa oricum mai mult decat orice masina de "dupa timpuri"
    E oricum un bijou pe roti!!!
    F**k Christie`s
    0 0
  • cosmin tzv
    comparatie
    nu esti normal ca sa faci o comparatie intre
    audi si logan
    (poate intre o roata de audi si un logan)?
    0 0
  • Cosmin
    Bijuterie
    DOAMNE DAR SUNTETI DE BELEA FRATE.CUM AM MAI SPUS ATI AJUNS SA COMPARATI TOT CE EXISTA IN LUMEA ASTA CU LIGHEANU ALA NENOROCIT.AM ZIS BINE CAND AM ZIS CA SE VINDE DIN CAUZA RECLAMELOR SI A TARABOIULUI CARE IL FAC CEI CA VOI.V-A TAMPIT DACIA ASTA SA DE-A DRACII.DOAMNE CATA PROSTIE IN LUMEA ASTA.

    NUMAI BINE!!!
    0 0
  • idiots
    numai complexati frate...stati si comparati loganul cu nu stiu ce scule de masini..loganul e logan si atat...ce atata taraboi vb lu' cosmin...cine nu si permite un AUDI o sa si ia un logan..decat sa megi pe jos totusi e un fel de masina si Loganu asa ca nu va mai cacati pe voi ca n aveti bani nici macar de Lastun si voi comentati de Logan!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru