Max Mosley vede un sezon magic in WRC

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.01.2008
Presedintele FIA a declarat ca noul sezon din WRC se anunta a fi unul extrem de spectaculos.

Max Mosley, presedintele FIA, a declarat ca sezonul 2008 al Campionatului Mondial de Raliuri va fi fascinant, mai ales in conditiile in care Sebastien Loeb se lupta cu istoria in incercarea de a deveni primul pilot d ecinci ori campion mondial.

Campionatul Mondial de Raliuri va fi mai impresionant si datorita sosirii echipei Suzuki, care va aparea in WRC cu noul model SX4 WRC, si care va incerca sa castige lupta cu Citroen, Ford si Subaru. "Sper ca va fi in un sezon fascinant al Campionatului Mondial de Raliuri, cu piloti tineri ce vor concura impotriva unora dintre cei mai experimentati piloti ai lumii. Sunt incantat sa urez bun-venit in campionat unui nou constructor, Suzuki, si unei noi tari gazda Iordania, tara care astfel adauga mai multa diversitate culturala unui unic spectacol sportiv", a declarat Mosley.

De asemenea, si pilotul secund al BP Ford Abu Dhabi, Jari-Matti Latvala, este convins ca acest sezon va fi unul palpitant, iar competitia dintre Ford, Citroen si Subaru va fi intensa.

"Cred ca cei de la Citroen vor fi foarte, foarte puternici si, de asemenea, va fi interesant de vazut cum va merge noul Subaru, cand va aparea pe probele speciale. Va fi o lupta grea intre Ford si Citron si cred ca Subaru va da de furca celor doua echipe. Suzuki vine acum ca si o echipa noua. Vor avea nevoie de ceva timp pentru a dezvolta masina, insa cred ca batalia dintre primele trei echipe va fi intensa", a declarat Latvala.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru