Maybach 57 Coupe - 100 de exemplare, 650.000 de euro bucata!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 21.05.2010
Un carosier german va dezvolta, împreună cu Maybach, 100 de exemplare ale unei versiuni Coupe a celui mai mic model din gama producătorului german de lux. Ţinta: clienţii din Orientul Mijlociu.

Cel mai mic model al gamei Maybach, 57, va fi disponibil în scurt timp şi într-o versiune coupe. Maşina nu va fi produsă însă de compania germană, ci de caroserierul Xenatec, cele 100 de exemplare programate pentru producţie urmând să fie construite pe baza variantei clasice Maybach 57. Partea interesantă este că cei de la Maybach vor fi implicaţi totuţi în proiect, urmând să supravegheze îndeaproape inginerii Xenatec pentru ca maşinile să-şi păstreze alura de lux care le-a consacrat pe piaţă.

Primele schiţe publicate de carosierul german ne scot în faţă un Maybach 57 cu uşile din faţă mult mai lungi, plafonul fiind plonjat în partea posterioară iar spatele schimbat prin adăugarea unui nou spoiler şi a unor noi terminaţii ale sistemului de evacuare. Blocurile optice faţă vor primi un tratament de infrumuseţare care va include apariţia unor LED-uri. Xenatec nu a publicat încă detalii despre interiorul maşinii, însă va fi interesant de văzut cum vor împăca inginerii carosierului german caracterul unei maşini al cărei posesor stă în mod normal pe unul dintre locurile din spate cu aspectul ceva mai sportiv decât practic al unui coupe.

Conform primelor informaţii publicate de Xenatec, versiunea coupe a lui Maybach va fi construită într-o serie limitată la 100 de exemplare, fiecare urmând să scoată din contul doritorilor 650.000 de euro.

Conform oficialilor Xenatec, principala piaţă de desfacere pentru Maybach 57 Coupe va fi Orientul Mijlociu.

via | AMS

Comentarii (10)

  • Cum e frate sa te dai cu o masina ca asta asa!
    4 3
  • Ioane eu zic ca e super! :)
    Frumos dar nu stiu daca isi merita banii... ma rog... pt. exclusivitatea de a avea o masina atat de rara sa zicem.
    Sigur nu o sa ramana cu ele pe stoc. E clar.
    8 1
  • ???
    E o idee interesanta si o masina beton dar orice i-ar face nu reusesc sa ii dea o alura de lux autentic,e parca un s-class coupe upgradat
    2 4
  • CL ?
    Si eu sunt de parere ca nu o sa ramana cu ele nevandute insa este de 3 ori mai scump ca un CL65 AMG...o fi si de 3 ori mai bun ?
    Intr adevar singurul argument este exclusivitatea.
    7 2
  • Excomunicatorul
    La vanatoare
    Buna initiativa.

    Criza continua.

    Dar nu la toata lumea la fel.
    4 0
  • Opinie
    Bine ca nu-i pe sasiu de 62!
    4 0
  • parcare
    cu masina asta iti trebuie trei locuri de parcare paralela, doar ca sa poti deschide usile
    :)
    3 0
  • Victor
    Maybach coupe
    hai frate asta e o porcarie o masina sport trebe sa fie usoara si rapida nu sa fie grea si pe primul plan sa fie numai confortul ca la asta
    1 5
  • mai baci
    iau 3 bucati ... le pun pe firma
    4 0
  • @victor
    Nu este o masina sport, este un grand tourer.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru