Mazda caseaza 4703 masini

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.12.2006
Toate automobilele care s-au aflat la bordul transportorului Cougar Ace, esuat in vara anului trecut, vor fi trimise la casat.

Mazda Motor Corporation a anuntat ca toate vehiculele destinate pietelor din Statele Unite si Canada care se aflau pe transportorul Cougar Ace vor fi casate. Transportorul Cougar Ace aproape ca s-a rasturnat la sfarsitul lunii iulie in apropierea Insulelor Aleutine, avariind grav toate cele 4703 automobile Mazda de la bordul sau. Cougar Ace a ramas plutind o luna la o temperatura de aproape 60 de grade celsius, pana cand a fost remorcat in Portland.

Jim O'Sullivan, presedintele Mazda, a declarat ca cea mai potrivita solutie este casarea tuturor automobilelor implicate in incident. "Dupa teste indelungi efectuate de tehnicienii nostri americani si japonezi am luat aceasta decizie. Desi unele modele nu erau grav avariate am hotarat astfel din respect pentru clientii nostri si pentru eventualele avarii care puteau sa apara pe parcursul utilizarii".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru