Mazda RX-7 Tamon Design

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.02.2007
E un RX-7, arata bine si dispune de 450 de cai putere sub caroseria plina de muschi prelucrata de Tamon Design.

Tamon Design si Falken. Acestea sunt cele doua companii care stau la baza unui proiect foarte interesant si calitativ din punct de vedere estetic. S-a inceput de la un Mazda RX-7 care a fost modelata cu finetea cu care se lucreaza o sculptura. De fapt, imaginea finala este departe de un RX-7 clasic, masina parand mai degraba un supercar britanic realizat intr-un atelier al creatorilor custom.

Pe langa musculatura caroseriei, interiorul abunda in mulaje din carbon lucrate manual pentru ca opera de arta sa fie completa. Jantele noi, cu sapte spite, au 19 inch insa nu par deloc masive in bosajele imense ale aripilor. Singura parte exterioara care arata mai putin fericit este reprezentata de oglinzile laterale, care arata, din punctul nostru de vedere, cel putin ciudat.

In aceste conditii, partea mecanica primeste o optimizare realizata prin adaugarea unei turbine care duce puterea maxima la 450 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru