Mazda2 Coupe si MPS vin anul viitor

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.09.2007
Constructorul japonez a anuntat ca la jumatatea anului viitor va lansa versiunea cu trei usi a modelului Mazda2.

Constructorul japonez a anuntat ca intentioneaza sa-si consolideze pozitia in segmentul de piata B prin introducerea unor variante de caroserie noi pentru modelul Mazda2. Astfel Mazda intentioneaza sa obtina o cota de piata de 2.9% in segmentul B pana in 2009.

Afirmatia a fost facuta de James Muir, seful diviziei europene Mazda, care a dezvaluit si faptul ca pana la jumatatea anului viitor constructorul japonez va lansa o varianta in 3 usi si o versiune de performanta a proaspat lansatului model Mazda2. Muir a declarat insa ca versiunea MPS trebuie sa primeasca unda verde din partea consiliului de conducere, dezvoltarea sa fiind un proiect de mai lunga durata.

Daca va primi acceptul conducerii micuta MPS va fi propulsata de un motor turbo in patru cilindri de 2.0 litri si 200 de cai, care va transmite puterea puntii fata printr-o cutie manuala cu sase rapoarte. Mazda2 MPS va dispune probabil si de un bodykit sportiv, de tevi de esapament cromate si jante de 17 inch din aliaj.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru