Mazda6, cea mai buna masina second-hand

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 29.10.2007
Revista britanica "What Car?" a plasat Mazda6 in topul masinilor second-hand pentru anul 2007.

Mazda6 a castigat premiul pentru cea mai buna masina second-hand a anului 2007, oferit de revista "What Car?" din Marea Britanie.

De asemenea, Mazda6 a castigat si titlul categoriei masini de familie, acordat de aceeasi revista britanica. In cadrul concursului anual “Used Car of the Year 2007”, Mazda6 a concurat cu 48 de modele foarte populare, precum Ford Focus si Volkswagen Golf GTi.

Premiul a fost acordat de un juriu experimentat format din opt membri cunoscatori ai pietei auto second-hand, care a examinat indeaproape calitatile modelelor participante, clasificate in 8 categorii diferite.

Dupa deliberari, modelul Mazda6 TS 2.0 litri din 2003 in versiunea hatchback a fost desemnat ca fiind dublu castigator, castigatorul titlului pentru 2007, precum si al categoriei masini de familie.

Matt Sanger, editor la revista "What Car?" a declarat despre victoria Mazda: “Mazda6 a fost un castigator clar al titlului “Masina second-hand a anului. Au fost mai multe voturi in favoarea modelului Mazda6 decat pentru toate celelalte castigatoare de categorie la un loc.

In ansamblu, raportul calitate pret, fiabilitatea, caracterul atragator si manevrabilitatea s-au dovedit imposibil de depasit de catre competitie.”

Comentarii (3)

  • Cum ?
    Dupa ce criterii s-a ales rezultatul final ?
    0 0
  • prudentul
    criterii
    Din text ar rezulta că s-a votat. Din păcate nu se spune nici un cuvânt despre rata de depreciere, care e cam mare la japoneze (pe nedrept, zic eu. Vânzătorii sunt dezavantajaţi, dar cine e isteţ îşi poate cumpăra o japoneză SH la un preţ bun).
    0 0
  • depreciere
    pai asta e si ideea. cu cat o masina noua se depreciaza mai mult cu atat e mai atragatoare la s.h.
    din pacate la japoneze chiar nu e cazul avand niste valori de revanzare foarte avantajoase pentru primul proprietar.
    ce a facut-o castigatoare pe mazda6 este fiabilitatea remarcabila, cu mult peste orice europeana din aceeasi categorie. si honda e tot pe acolo. cine nu crede sa caute pe mobile.de si va vedea ca japonezele au cam acelasi pret in germania ca si in romania. deci la nivel european au o depreciere foarte mica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru