McLaren MP4-12C va avea 625 de cai putere din această toamnă

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.06.2012
McLaren pregăteşte o serie de modificări importante pentru actualul MP4-12C. Supercarul va primi, printre altele, 25 de cai în plus şi o evacuare nouă.

Esential

625 de cai putere ar urma să ofere versiunea revizuită a lui MP4-12C

Deşi lucrează intens la un urmaş pentru legendarul F1, McLaren nu neglijează nici actualul MP4-12C, model ce rivalizează cu Ferrari 458 Italia. Britanicii vor să îmbunătăţească constant supercarul şi au promis un set de revizuiri chiar în această toamnă.

Informaţia apare într-o înştiinţare emisă tuturor proprietarilor de către Antony Sheriff, administratorul delegat McLaren. Inginerii brandului din Woking vor opera o serie de modificări la nivelul unităţii de control a motorului (ECU) pentru a stoarce încă 25 de cai putere din unitatea V8 de 3.8 litri. MP4-12C ar ajunge astfel să dispună de un total de 625 de cai putere, fără a afecta însă valorile consumului şi emisiilor.

Versiunea revizuită va ţine cont şi de câteva sugestii ale proprietarilor care şi-au dorit ca maşina să se deblocheze şi de pe partea pasagerului, ca evacuarea să fie ceva mai zgomotoasă şi ca sistemul audio şi cel multimedia, IRIS, să fie îmbunătăţite.

Modificările, care vor debuta cel mai probabil pe varianta Spyder a lui MP4-12C, vor putea fi aplicate şi pe exemplarele deja vândute.

via l autoblog

Comentarii (3)

  • ok.....dar predecesorul legendei ....pe cand?....ma refer la......f1
    8 1
  • ...pardon,succesor....
    8 0
  • chuck norris
    mp4
    mclaren mp4 e mai bun decat ferrari 458
    4 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru