Megane GT, senzatii tari

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.11.2006
Renault a lansat versiunea GT a lui Megane, replica sport a modelului standard.

Vanzarile spectaculoase inregistrate de hatchback-urile sportive in Europa au facut ca tot mai multi producatori sa lanseze versiuni foarte puternice ale modelelor de serie. Renault a lansat o versiune GT a modelului hatchback coupe, care este de fapt modelul standard cu finisaje exterioare si interioare sport.

Noul design exterior include un spoiler fata nou, o grila a radiatorului cromata, praguri laterale, jante de 17 inch din aliaj si o teava de esapament dubla cu finisaje metalice. In interior masina a fost echipata cu scaune sport, un volan imbracat in piele si pedale din aluminiu.

Cumparatorii pot opta fie pentru varianta de motorizare pe benzina de 165 cai putere cu motor de 2.0 litri, fie pentru o motorizare diesel tot de 2.0 litri dar cu 150 cai putere. Varianta mai rapida este cea pe benzina cu o cutie manuala in 6 trepte, care ajunge de la 0 la 100 km/h in 8.3 secunde. Diesel-ul are si el punctele lui tari: un consum mic, de doar 5.7 litri la 100 km, si emisii CO2 foarte scazute.

Megan-ul GT va fi produs la uzina Renault din Palencia, Spania si va intra in vanzare la sfarsitul acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru