Megane RS mai potent

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.06.2006
Pentru ca micutul Clio RS atenteaza la pozitia clasei superioare prin cei 197 de cai putere ai motorului noii generatii, Renault pregateste o mica revolutie al carei subiect este Megane RS.

Presa din Anglia sustine ca Renault va lansa, la Salonul Auto de la Paris, o imbunatatire a modelului Megane RS, ridicand puterea actuala de la 225 la 250 CP. Aceasta mutare este determinata, cel mai probabil, de necesitatea de a diferentia versiunea Renault Sport a modelului Megane de Clio RS, ale carui specificatii tehnice le-ati putut vedea aici saptamana trecuta si al carui motor dezvolta 197 CP.

In plus, noul Megane RS va dispune de un sistem inedit care va ajuta la gestionarea celor 250 de cai transmisi rotilor fata. Zvonurile spun ca va fi vorba de un dispozitiv care va limita subvirarea, principala “boala” a modelelor potente dotate cu tractiune pe trenul anterior.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru