Mercedes, 30 de ani pe fundul raului

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.04.2007
Un exemplar al celebrului model Mercedes 230 SL a fost descoperit dupa 30 de ani pe fundul unui rau din Germania.

Cum credeti ca ar arata o masina uitata 30 de ani pe fundul apei? La aceasta intrebare va vor raspunde imaginile urmatoare. Masina este un Mercedes 230 SL, un coupe care a facut furori la vremea lui.

Masina a fost descoperita pe fundul raului Neckar din Germania si a fost scoasa la suprafata de un grup de scafandri profesionisti. Acum ceea ce a mai ramas din caroseria si sasiul masinii a fost expus la sediul clubului SL Pagode din Germania.

Comentarii (16)

  • vremuri
    ehe, unde sunt vremurile de altadata?
    0 0
  • ce tabla a avut!!!!!!!!!!!!!
    in zilele noastre tabla nu mai rezista nici 10 ani si intretinuta si tot incepe sa prinda rugina......dar unde pune neamtu mana se vede.... am in fata un bmw fabricat prin 81 si are o tabla si o vopsea de zici ca are 5-6 ani maxim, si stat afara de cand il stiu eu. sper ca si romanii nostri sa faca o tabla cum avea dacia 1300 promotia 71-72.....oricum nu se compara cu mertz-ul sau bmw-ul dar inca se tine. ce sa faci daca tabla este tratata in multe feluri iar neamtul se gandeste ca masina lui trebuie sa tina o viatza.
    0 0
  • blondu
    senzational- porneste
    ce nu stiti este faptul ca s-a pus benzina si o baterie noua si ... a pornit motorul,
    0 0
  • ar fii o chestie si asta,dupa ce a avut un accident in care a ramas fara jumatate din chiulasa....
    acum mai vrei sa porneasca, nu numai ca se vede de la o posta distributia dar cred ca mai face si ceai cu gheata.... este cu adevarat o masina dar nu cred ca mai avea rezervor unde sa puna benzina.
    0 0
  • plante
    daca a stat pe fundul apei 30 de ani imi spune si mie cineva cum au ajuns plante VERZI in caroserie??
    0 0
  • masina
    cam vrajeala
    cam vrajeala cu masina asta cam miroase a publicitate ... dao incolo de masina ca tot tabla e...orice masina care dupa 30 ani ajungea la fel ...dar asa sunt germani se mai perie un pic...
    0 0
  • Mercedes e Mercedes
    Am un Mercedes 190 de 18 ani. Pot sa confirm caliatea baietiilor din Stuttgart: masina e fara rugina.
    Iar cand te urci intrun W123 Taxi cu 4! milioane de km la bord iti dai seama pana unde merge rezistenta acestori masini ( pt. carcotasi: desigur ca nu arata nou, si nici fara rugina, dar la 3 milioane de km facuti in Romania ar fii culmea sa fie ca noua)
    0 0
  • s-a intretinut destul de bine pt o perioada asa mare
    P.S. Ma mir ca nu au aparut comentarii cu referire la logan....dar nici o problema, taranii aia se trezesc mai tarziu putin si de aia poate :)))
    0 0
  • AndreiRN
    Ciprian
    De geaba te miri ca TU esti cel care face comentariile pt care ii critici pe alti.
    Oricum MBZ facea masini fff bune inainte si acuma face bune. Cele produse inaintea anilor '90 au o rezistenta si o proiectare pt zeci de ani de folosinta.
    Pt a preveni rugina sau oxidarea la o masina recomand o bucata de zinc amplasata undeva pe metal. Asa se procedeaza la ambarcatiuni.
    0 0
  • timpurile
    citez un mecanic specialist in Mercedes: "nu se compara aste de acum cu alea dinainte". N-a vrut sa-mi spuna care "alea dinainte".
    0 0
  • loooooooooogaaaaaaaaaaan!!!!!!
    logan!logan!logan! nu exista masina mai buna ca logan!!!!!o iubesc!!!!
    0 0
  • victor
    ...mda...
    mai lipsea sa vedem si un willy plimbandu-se cu ea pe ocean si totul era ca in basme...
    0 0
  • Catalin
    Mercedes
    Am un Mercedes break din 1992 Sunt cu adevarat |""MASINI"..O AM DE UN AN SI AM FACUT 50000KM nu am schimbat decat consumabilele/ DECI MASINI!!!
    0 0
  • Bogdan
    Pt Vlad
    IMPUSCATE si aruncate in apa cu el.Te scoatem noi dupa 30 de ani. O sa fiti...... P.S. : NO SA MAI FITI (efectul de putrefactie)
    0 0
  • nu stie nime daca e de vanzare
    am una prin curte care e la fel de distrusa ma gandeam ca poate din doua.....(nu e chiar 230 SL dar se apropie tare) ps. Cobra(W123)300D E cea mai buna masina fabricata vreodata (fara preformante ci doar cu rezultate)
    0 0
  • w123d
    am un w123 cu motorizare 2998 deci 300d fabricat in1979, far rotund geamuri electrice cutie automata , la bord are acum cam 37200 am luat-o in 91 de la unu care a adus-o din Germania ci 168000 la bord pina acum nu i-am c=schimbat decit 2 semi bieletel cele 2 bari de directie ( cid am fost la reglaj ala de acolo mi-a spus sa nu arunc cele vechi ca mai sint bune - adica l-am schimbat degeaba -, un oring de la servo amortizoare pe spate ca facea ca barca in viraj si cel de directie . in rest nimic, Cind am fost in aprilie 2007 la auto class sa-i fac verificarea la suspensii si articulatii aia sa cada in cap cind au vazut ca inca nu necesita schib la bucsaraia partea din spate ( afara de un mic jos la rulment stg) Pic de pierederi la cardan si cutie si nici la motor se cruceau mai ales ca cutia m-a tinut atita dar si directia.Astea noi nu mai au amortizor la directie si toate socurile le iau in caseta....La verificare am trecut cu brio testul ala greu de noxe si cin l-am intrebat pe tehnician daca sa reglez pompa sau sa curat injectoarele mi-a spus ca numai daca n-am ce face..... totul e bun daca vrei sa o strisi dute la turcu de la filatret sau l ala de la podul Constanta ca au ei grije.......... e beton bateria nu am schimbat-o decit de 2 ori .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru